BİZ KİMİZ

Hakkımızda

1993 yılında faaliyetlerine başlayan AJANS FTV Reklam Video Prodüksiyon Ltd. Şti., uzun yıllar akademik alanda ulusal televizyonlarda ve film yapım sektöründe profesyonel olarak çalışmış dinamik bir ekip tarafından kuruldu. AJANS FTV’nin oluşmasındaki temel fikir, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu video yapımları hem görsel ve işitsel, hemde teknik olarak en iyi şekilde üretilip sunulmasıydı.

Sanayi kuruluşlarından turizm sektörüne, kamu kurumlarından üniversitelere kadar geniş bir müşteri kitlesine endüstriyel video yapım hizmetleri vermeye başlayan AJANS FTV, gerek ekipmanlarına gerekse personeline yaptığı yatırımlarla sektöründe beğeni kazanan bir firma haline geldi.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bilginin paylaşıldıkça değerlendiğine inanan AJANS FTV, elde ettiği bilgi birikimi ve deneyimleriyle, üniversitelere, özel televizyonlara, video prodüksiyon firmalarına AV Teknolojileri konusunda kurgu sistemlerinden anahtar teslimi TV stüdyo kurulumlarına çözümleri sunmaya başladı.

Video ve bilgisayar dünyasındaki hızlı gelişmeler ile birlikte ürün ve hizmetlerini de geliştiren AJANS FTV müşterilerine filmlerini kaset yerine DVD ile teslim etmeye başlayan ilk firmalardandır. Müşterilerine video prodüksiyon hizmetlerinin yanısıra interaktif içerik ve web çözümleride sunan AJANS FTV entegre hizmet anlayışı içerisinde müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır.

2008 yılında Kamera ve kurgu sistemlerini HD (Yüksek Tanımlı) teknolojisine yükselten ve yeni ofisine taşınan AJANS FTV sektördeki öncü konumunu güçlenerek sürdürmektedir.
Bu nedenlerle artık kendimizi, müşterilerimizin mesajlarının en etkin şekilde hedefine ulaşmasını sağlayan deneyimli ve güçlü bir çözüm ortağı olarak görüyoruz.